11 Ekim 2012 Perşembe

Fifa 2013 indir (Demo)







İNDİR




Fifa uzun bir vakit boyunca futbol sever arkadaşların zaruri oyunları içinde mekan almıştır. arzu eder bilgisayarda olsun, isterse oyun konsollarında büyük bir zevk ile oynanmaktadır. Geçtiğimiz yıllarda etkisini kaybettiğini düşünüyorduk. Bunun en ehemmiyetli nedeni ise Konami şirketinin yapımını ve dağıtımını üstlendiği, kısa namıyla “Pes” nbsp;futbol oyununun Fifa’nın önüne geçmesi olmuştu. Bu süreç aşağı yukarı beş yıl gibi 1 vakit zarfı süresince devamlılığını sürdürdü. Konami savaşı kazandığını ilan edercesine satım miktarlarını kat ve kat arttırmaya devam ediyordu. Cümlenin gelişinden de belli olacağı üzere, 1 öneme dek bunun gibi devam etti. Pazardaki payını yükseltmek için kadrosunu tamamı ile yenileyen Fifa en son 2 yol süresince akıl almaz değişikliklere imzasını attı.



Kadro değişimi ile ulaşan yeni oyun Fifa 2011 olmuştu. birinci kere satış oranları “Pes” oyununa yaklaşmıştı. Başarının devamı niteliğinde ulaşan bir keşfedilmemiş seri ise, Konami şirketini yaklaşık olarak aşağı yüksek ederek, Kral tahtına oturmayı başarabildi. Fifa 2012 ilk defa en güçlü rakibini geride bırakarak göz dağını vermeyi başarabildi.



Pekâlâ asıl konumuza gelmesi sağlanacak olursak bazı koşulları da belirtmek ve göz ardı etmemek lazımdır. Fifa ikibinonüç bu atılım sürecinde payı nasıl olacak akıl ermez amma Fifa kadrosunu daha çok da güçlendirmiş ve özellikle grafik açısından güçlenen 1 kuş olmak istiyor. Hemen hemen saltanatın devamı için elinden geleni yapmak istiyor. nbsp;Hevesle tüm gözler bu yıl ki Fifa mı ? Pes mi ? sorusuna çevrilmiş vaziyette. Konami’nin yapacağı ataklar karşısında Fifa ne tür güvenlik önlemleri edineceği bilinmiyor. Savunmasının bomba gibi bulunacağı sezilimiyor değil. meselenin özüne dönecek olursak çok büyük 1 rekabet bizi bekliyor denilebilir.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder